Cornelis van Ramshorstlaan 7, 3863 AZ Nijkerk

Vakbekwame boekhouder voor zzp en mkb

Als boekhouders van AdFisLo hebben wij een gedegen opleiding genoten in finance, fiscale zaken en bedrijfsadvies. We hebben een breed scala aan ondernemingen als klant. Zij maken dankbaar gebruik van onze rijk expertise op het gebied van financiën, HR, belastingen en bedrijfsadvies. Op zoek naar een vakbekwame boekhouder voor zzp en mbk? Neem de proef op de som.

 

Voortdurend up-to-date
Onze vakbekwaamheid voor zzp en mkb laten wij graag zien. Voor onze klanten en gasten organiseren wij één keer in de drie maanden een bijeenkomst waarin we thematisch de meest actuele informatie verschaffen. Je gaat beslist rijker weg dan je bent gekomen. Dat kunnen wij alleen doen door zelf ook continu te leren. Wij zorgen ervoor dat we alle bijscholingen ontvangen die van belang zijn om écht vakbekwaam te zijn en te blijven voor zzp en mkb.

 

Thuis in vele branches
Onze expertise is breed. Natuurlijk mag je van ons verwachten dat wij vakbekwaam zijn op het gebied van financiën en belastingen. Maar daar houden onze kennis en ervaring niet op. Wij adviseren je ook bij reorganisaties en herstructureringen. Wij zijn thuis in vele branches. We kunnen gebruikmaken van extra kennis en ervaring uit de flexibele schil die we om AdFisLo hebben gecreëerd. Kortom, wie op deze manier vakbekwaam wil zijn voor zzp en mkb is nooit te klein voor iets groots.

Wij geven graag aan wat de mogelijkheden zijn om je onderneming nog fitter te maken